Διαγωνισμοί-Βραβεύσεις, Περιβάλλον

Μεγάλη επιτυχία στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Ecomobility 2016»

Υπ. Καθηγητές: Ν. Μίχος, Μ. Πετμεζάρη

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ομάδα Ecomobility του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, η οποία βραβεύτηκε για 9η συνεχόμενη χρονιά στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Οικολογικής Μετακίνησης «Ecomobility 2016»!! Η ομάδα απέσπασε το Βραβείο Ηλεκτρονικής Επεξεργασίας για την άψογη συμμετοχή της!! Αξίζει να επισημανθεί ότι η ομάδα Ecomobility του σχολείου μας είναι η μακροβιότερη ομάδα του Διαγωνισμού και βρίσκεται σταθερά στο βάθρο των νικητών του τελικού του Πανελλήνιου Διαγωνισμού!!

Στην ομάδα «Ecomobility» του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης συμμετείχαν οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου: Βίκυ Σανιώτη, Γωγώ Στεφανίδου, Εριφύλη Τσανακτσίδου, Μαριλένα Ζαχαριάδου, Μαριάνθη Δαιμονάκου, Ίωνας Νέπκας, Νικόλαος Μάτσεκ, Ιάσων Άμποτ.

Θερμά συγχαρητήρια στους καθηγητές Ν. Μίχο και Μ. Πετμεζάρη, στους μαθητές του σχολείου μας και στην κα. Ιωάννα Φουντά, για τη στήριξη και την πολύτιμη συμβολή της στην επίτευξη των στόχων της ομάδας!



“>

” width=”540px” />


Μεγάλη επιτυχία στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Ecomobility 2016»Μεγάλη επιτυχία στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Ecomobility 2016»Μεγάλη επιτυχία στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Ecomobility 2016»