Εκδηλώσεις Αποφοίτηση Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης 2019 Για μία ακόμη χρονιά το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης έδωσε τον ... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανακοινώσεις Θερινό Πρόγραμμα – Summer School College Club στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κολλεγίου   Το πιο πλούσιο και διασκεδαστικό θερινό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας ... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ελληνικό Κολλεγίο Θεσσαλονίκης
Το Δημοτικό Σχολείο
Ναι στη πολύπλευρη εκπαίδευση Όχι στην στείρα παροχή γνώσης.
Θέλουμε παιδιά με ανεπτυγμένη κριτική ικανότητα, με παραγωγική χρήση της γνώσης που αποκτούν, θέλουμε ενεργούς αυριανούς πολίτες. Αυτό το πετυχαίνουμε με τη συμμετοχή των μαθητών μας σε πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Τα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και κατακτήσεις πτυχίων, το αποδεικνύουν!

Η συνεχής τέλος, επικοινωνία και συνεργασία με τους γονείς και η ανά 20ήμερο ενημέρωσή τους, εξασφαλίζει την σωστή διεκπεραίωση του δύσκολου αυτού έργου, που λέγεται παιδεία με όλη τη σημασία του όρου.

icon_teacher

ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Με ένα άρτιο επιτελείο παιδαγωγών, τα παιδιά μας, όχι μόνο αποκτούν γνώσεις, αλλά τη μέγιστη δυνατή καλλιέργεια των ψυχικών, πνευματικών και σωματικών τους ικανοτήτων.

icon_building

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σε υπερσύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, με τη χρήση πρότυπων μεθόδων διδασκαλίας και νέων τεχνολογιών η διαδικασία της μάθησης γίνεται για τον μαθητή μια ευχάριστη καθημερινότητα.

icon_teacher2

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Η εφαρμογή της πρωτοποριακής μεθόδου προετοιμασίας του μαθήματος της επόμενης μέρας έφερε εκπληκτικά αποτελέσματα.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ναι στη πολύπλευρη εκπαίδευση Όχι στην στείρα παροχή γνώσης.

1. Πολύπλευρη εκπαίδευση

Με το άρτιο εκπαιδευτικό μας προσωπικό ενισχύουμε την πολύπλευρη πνευματική και σωματική ανάπτυξη των μαθητών μέσα στα πλαίσια που ορίζει ο ευρύτερος σκοπός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

3. Ξένες Γλώσσες

Οι μαθητές του Δημοτικού, ακολουθώντας ένα εντατικό και συστηματικό πρόγραμμα εκμάθησης από καταρτισμένους εκπαιδευτικούς διεκδικούν με αξιώσεις τους πρώτους τίτλους γλωσσομάθειας στην αγγλική, γερμανική και γαλλική γλώσσα.

2. Μέθοδοι Διδασκαλίας

Όλοι οι δάσκαλοι μας περνούν από συνεντεύξεις, παρακολουθούν σεμινάρια και σε πολλές περιπτώσεις, μετεκπαιδεύονται σχετικά με τις μεθόδους διδασκαλίας που εφαρμόζονται στο σχολείο πριν μπουν στις αίθουσες για να διδάξουν.

4. Πληροφορική

Οι μαθητές εξοικειώνονται με την πληροφορική μαθαίνοντας όχι μόνο να χειρίζονται τους υπολογιστές, αλλά να εκτελούν σύνθετες εργασίες, αξιοποιώντας τους ως πολύτιμο εκπαιδευτικό εργαλείο.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Τα Νέα μας

Νέα, Εκδηλώσεις και Ανακοινώσεις του Γυμνασίου και Λυκείου μας.