Κοινωνική Προσφορά

Εθελοντισμός και αλληλεγγύη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης

Υπ. Καθηγητές: Σ. Αθανασάκη, Στ. Λιόλιος

Στα πλαίσια του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς προς το συνάνθρωπο, οι μαθητές του Γυμνασίου του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης προσέφεραν παιχνίδια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης.

Τους περίπου 70 μαθητές του Γυμνασίου υποδέχτηκαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Πρόνοιας και Υπεύθυνος του Κοινωνικού Πρατηρίου (ΣΤΗΡΙΖΩ) του Δήμου Θέρμης, Κωνσταντίνος Τιτέλης και η Ειδική Σύμβουλος, Κατερίνα Θεοδώρου. Ο κύριος Τιτέλης αναφέρθηκε στην δημιουργία, τον τρόπο λειτουργίας και στην προσφορά του Κοινωνικού Παντοπωλείου και ευχαρίστησε, με ιδιαίτερη θέρμη, τους μαθητές και εκπαιδευτικούς για την ξεχωριστή πρωτοβουλία τους.

Εν συνεχεία οι μαθητές μας επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο στο γραφείο του και έψαλλαν τα κάλαντα, ευχόμενοι καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά. Ο κύριος Δήμαρχος συγκινημένος ευχαρίστησε τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και την Διεύθυνση του Ελληνικού Κολλεγίου για την ευγενική πρωτοβουλία, υπενθυμίζοντας την αναγκαιότητα αλληλεγγύης προς τους ασθενέστερους οικονομικά συμπολίτες μας και ιδιαιτέρως τα μικρά παιδιά.


“>

” width=”540px” />


Εθελοντισμός και αλληλεγγύη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ΘέρμηςΕθελοντισμός και αλληλεγγύη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ΘέρμηςΕθελοντισμός και αλληλεγγύη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ΘέρμηςΕθελοντισμός και αλληλεγγύη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου ΘέρμηςΕθελοντισμός και αλληλεγγύη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης