Διαγωνισμοί-Βραβεύσεις, Φυσική

Βραβεία στους διαγωνισμούς πειραμάτων EUSO

Το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, πιστεύοντας στη αξία του πειραματισμού στις θετικές επιστήμες, προετοιμάζει τους μαθητές του και συμμετέχει με συνέπεια από την έναρξη του μέχρι και σήμερα στους διαγωνισμούς πειραμάτων EUSO ( European Union Science Olympiad ).

Οι μαθητές μας έχουν αποσπάσει βραβεία και επαίνους σε τοπικό αλλά και πανελλήνιο επίπεδο.

Τσατσούλας Χρυσόστομος, Φωτιάδης Νικηφόρος και Κουτσοδήμας Θόδωρος βραβείο το 2014-15 και συμμετοχή σε πανελλήνιο επίπεδο)
Σταυρίδου Αναστασία, Μπογδάνη Κωνσταντία και Πίτσος Γιώργος (βραβείο το 2015-16)
Βιτώρης Ιωάννης, Ξεφτέρης Ιωάννης και Χρυσοχόου Δημοσθένης (βραβείο το 2016-17 και συμμετοχή σε πανελλήνιο επίπεδο)
Ηπειρώτης-Καραγιαννόπουλος Δημήτρης, Καρακουλάκης Αναστάσιος και Μουμτζίδης–Μουτσιβάρης Κωνσταντίνος (βραβείο το 2017-18 και αναπληρωματικό μέλος σε πανελλήνιο επίπεδο)
Μανακίδης Παύλος, Μπαμπζέλη Αθηνά και Ρήγας Ιωάννης (βραβείο το 2018-19 και συμμετοχή σε πανελλήνιο επίπεδο)

Σε συνέχεια της παράδοσης αυτής, φέτος το ελληνικό κολλέγιο εκπροσώπησαν στο διαγωνισμό EUSO 2019-20 οι μαθητές Ρήγα Ηλιάνα, Παπαδόπουλος Αντώνης και Χατζόπουλος Ιωάννης με αναπληρωματικό μέλος τον Τζήκα Κωνσταντίνο. Η διεύθυνση του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης και οι καθηγητές των φυσικών επιστημών συγχαίρουν τους μαθητές για τη συμμετοχή τους και τις ιδιαίτερες διακρίσεις που πέτυχαν ,πρώτο βραβείο στη χημεία και τρίτο στη φυσική,άριστη βαθμολογία στη βιολογία, πρώτη θέση στη γενική κατάταξη στον τοπικό διαγωνισμό EUSO 2019-20 και πρόκριση στον πανελλήνιο διαγωνισμό. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια τους αναλογούν για την προσπάθεια που κατέβαλαν, για τη συνεργατικότητα που επέδειξαν και για το ευχάριστο κλίμα που συνδιαμόρφωσαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ευχόμαστε στους μαθητές μας καλή συνέχεια στο πανελλήνιο διαγωνισμό και κάθε πρόοδο στις σπουδές τους.

Βραβεία στους διαγωνισμούς πειραμάτων EUSOΒραβεία στους διαγωνισμούς πειραμάτων EUSO