Εκδρομές-Επισκέψεις, Καινοτόμες Δράσεις, Μαθήματα

Στη σκιά ενός Στελέχους – Συνεργασία με το σωματείο επιχειρηματικότητας νέων (ΣΕΝ) / Junior Achievement

Υπ. Καθηγητές: Π.Τσολακίδης, Σ.Αθανασάκη

<?php echo $row[” />

Μαθητές της Α’ τάξης του Λυκείου του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας και διακρίθηκαν για τις επιχειρηματικές καινοτόμες ιδέες τους. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιήθηκε συνεργασία με το ΣΕΝ/Junior Achievement και πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας – οινοποιίας «ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ – Vineyards and Wineries», στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014.

Στις εγκαταστάσεις του κεντρικού οινοποιείου και αμπελώνα της βιομηχανίας οι μαθητές ενημερώθηκαν αναφορικά με τις βασικές παραγωγικές λειτουργίες της μονάδας παραγωγής, ήρθαν σε επαφή με στελέχη και προσωπικό και εκπαιδεύτηκαν σε μεθόδους παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής του οίνου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιελάμβανε θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα και υλοποιήθηκε από τον καθηγητή οικονομικών κ. Παναγιώτη Τσολακίδη σε συνεργασία με την καθηγήτρια φυσικής αγωγής κα. Σουζάνα Αθανασάκη.

“>

<?php echo $row[” />

“>

<?php echo $row[” />

“>

<?php echo $row[” />

Στη σκιά ενός Στελέχους – Συνεργασία με το σωματείο επιχειρηματικότητας νέων (ΣΕΝ) / Junior AchievementΣτη σκιά ενός Στελέχους – Συνεργασία με το σωματείο επιχειρηματικότητας νέων (ΣΕΝ) / Junior AchievementΣτη σκιά ενός Στελέχους – Συνεργασία με το σωματείο επιχειρηματικότητας νέων (ΣΕΝ) / Junior AchievementΣτη σκιά ενός Στελέχους – Συνεργασία με το σωματείο επιχειρηματικότητας νέων (ΣΕΝ) / Junior AchievementΣτη σκιά ενός Στελέχους – Συνεργασία με το σωματείο επιχειρηματικότητας νέων (ΣΕΝ) / Junior Achievement