Ημερίδες

Ημερίδα Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης: «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» με ομιλητή τον κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη

Υπ. Καθηγητής: Ι.Λιαρής

Το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης οργάνωσε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου με απόλυτη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Λυκείου του, ημερίδα με θέμα την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο, σε συνεργασία με το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια – CSI Institute.

Βασικός ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ, Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας και ειδικός ερευνητής – πραγματογνώμων ηλεκτρονικών εγκλημάτων, Εμμανουήλ Σφακιανάκης. Ο κ. Σφακιανάκης συνοδεύτηκε από την Ψυχολόγο – Εγκληματολόγο Μαρίσα Βουλγαράκη, η οποία επίσης συμμετείχε ως ομιλήτρια στην εκδήλωση.

Στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των γονέων για τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγηση των παιδιών στο Διαδίκτυο, αλλά και για τους τρόπους αντιμετώπισης τους. Μετά το τέλος των ομιλιών οι γονείς συμμετείχαν σε ανοιχτή συζήτηση με τους προσκεκλημένους, όπου έθεσαν ερωτήσεις και αντάλλαξαν απόψεις για το σημαντικό αυτό θέμα.


“>

” width=”540px” />


Ημερίδα Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης: «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» με ομιλητή τον κ. Εμμανουήλ ΣφακιανάκηΗμερίδα Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης: «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» με ομιλητή τον κ. Εμμανουήλ ΣφακιανάκηΗμερίδα Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης: «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» με ομιλητή τον κ. Εμμανουήλ ΣφακιανάκηΗμερίδα Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης: «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» με ομιλητή τον κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη