Εκδρομές-Επισκέψεις, Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Επίσκεψη στο τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ

 

Συνάντηση των μαθητών της Α’Λυκείου του σχολείου μας με τον πρόεδρο του τμήματος Μαθηματικων της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ Καθηγητή Κύριο Καραμπετάκη Νικόλαο.

Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα σπουδών του μαθηματικού τμήματος και ξεναγήθηκαν στους χώρους του τμήματος.

Με μεγάλη διάθεση από τους μαθητές μας για ερωτήσεις αλλά και από τον Κύριο Καραμπετάκη για τις ανάλογες απαντήσεις έγινε εποικοδομητικός διάλογος για την χρησιμότητα των μαθηματικών σε πολλές εφαρμογές της καθημερινότητας, για τις διεξόδους σε άλλες επιστήμες μέσω των μαθηματικών καθώς και για την επαγγελματική αποκατάσταση στην οποία αυτά μπορούν να οδηγήσουν.

Τη συνάντηση οργάνωσαν οι καθηγητές μαθηματικών του Λυκείου του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης Κος Ράμμος Γεωργιος και Κος Πόνιας Νικόλαος.

for($i=1; $i<=6; $i++){ ?>
“>

<?php echo $row[” width=”540px” />

 

 

Επίσκεψη στο τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.ΘΕπίσκεψη στο τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.ΘΕπίσκεψη στο τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.ΘΕπίσκεψη στο τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.ΘΕπίσκεψη στο τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.ΘΕπίσκεψη στο τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ