Σχολικό Έτος 2012-2013

Το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης διατηρώντας για μία ακόμη χρονιά την κορυφή των επιτυχιών εξασφάλισε για το σύνολο των αποφοίτων του μία θέση στις καλύτερες πανεπιστημιακές σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Και επειδή τα αποτελέσματα αποτελούν πάντοτε την αδιάψευστη μαρτυρία της επιτυχίας, το Ελληνικό Κολλέγιο συγχαίρει όλους τους αποφοίτους του, που ανάμεσά τους σημειώνονται και οι εξής πρωτιές:

  • 6 κατέκτησαν μία θέση στην Ιατρική και Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων
  • 6 πέρασαν Νομική Θεσσαλονίκης και Κομοτηνής
  • 5 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών και Αρχιτεκτονική
  • 6 Πολιτικών, Μηχανολόγων και Χημικών Μηχανικών

Συνολικά, από τους 104 αποφοίτους μας, παραπάνω από τους μισούς, 56, πέτυχαν σε σχολές πρώτης προτίμησης, κυρίως στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και όλοι σε σχολές πρώτης τους επιλογής. Τουλάχιστον 56 μαθητές μας πέτυχαν πρωτιές σε σχολές υψηλής προτίμησης και βάσης όπως Νομικής, Ιατρικής, Βιολογίας, Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών, Οικονομικών, Φιλολογίας, Γεωπονίας και άλλων. Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις προτιμήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των μαθητών που πέτυχαν, που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

Επίσης είναι σημαντικό να σημειωθούν και οι 5 υποτροφίες μαθητών μας σε Πανεπιστήμια των Η.Π.Α. και η 1 σε Πανεπιστήμια του Καναδά, όπου το Ελληνικό Κολλέγιο αποτέλεσε εγγύηση για τους αποφοίτους του.