Αθλητισμός

Πρωταθλήτρια Ελλαδος στο άθλημα της αντπτέρισης (μπάντμιντον)

Πρωταθλήτρια Ελλάδος και δύο χάλκινα μετάλλια για τους αθλητές του αθλητικού τμήματος ΕΑΤΕΚ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτω των 11 ετών, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Τυρνάβου, Θεσσαλίας!!
Στο απλό κοριτσιών πρωταθλήτρια Ελλάδος αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΕΑΤΕΚ, Κυρίμη Φρειδερίκη!

Η κορυφαία αθλήτρια κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση χωρίς καμία αντίπαλος να της αφαιρέσει πάνω από δέκα πόντους σε κάθε σετ!! Στον τελικό νίκησε την Χοτζούδη Άννα (Δίας Σιδηροκάστρου) με σκορ 21-10, 21-10.

Στο απλό αγοριών χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές μας, Πέγιος Παύλος και Πέγιος Ζήσης!

Στον ημιτελικό ο Παύλος ηττήθηκε στο τρίτο σετ με σκορ 16-21, 21-17, 20-22 από τον αντίπαλό του Βραχώλια Ιωάννη (Εθνικός Αλεξανδρούπολης). Στην άλλη πλευρά του σχήματος ο Ζήσης αντιμετώπισε τον Κουλακίδη Χρήστο (Πλάτων Σερρών) και ηττήθηκε στο τρίτο σετ με σκορ 19-21, 21-10, 21-11.

Στην κατηγορία κάτω των 11 ετών η ομάδα μας συμμετείχε με οχτώ αθλητές.

Στους προημιτελικούς προκρίθηκαν δύο αθλητές μας, ο Βλάχος Δημήτριος και η Αναστασίου Μελίνα! Ενώ στην δεκαεξάδα προκρίθηκαν όλοι οι υπόλοιποι αθλητές του συλλόγου μας, Τσακάλου Σοφία, Λιάκου Ανατολή και Φωτεινάκη Στυλιανή!

Με τη μεγάλη νίκη της Φρειδερίκης κλείνει η αυλαία της φετινής αγωνιστικής χρονιάς και έρχεται να συμπληρώσει την επιτυχία του συλλόγου μας για το 2017-2018, μαζί με το χρυσό μετάλλιο του Αχιλλέα στο Πανελλήνιο Κ13, τη σπουδαία νίκη της σχολικής ομάδας του Ελληνικού Κολλεγίου των αγοριών στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, την κατάκτηση της δέκατης θέσης στο Παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα και τα συνολικά περισσότερα από εκατό μετάλλια σε περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνής αγώνες!!

Η υπόσχεση που δώσαμε να είμαστε και πάλι πρωταγωνιστές του Ελληνικού μπάντμιντον ήδη φαίνεται να πραγματοποιείται! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για το ήθος, την αξιοπρέπεια, το κουράγιο και τις επιτυχίες τους!! Συγχαρητήρια στη διοίκησή μας που δημιουργεί τις προϋποθέσεις της επιτυχίας μας και στους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη τους!



Πρωταθλήτρια Ελλαδος στο άθλημα της αντπτέρισης (μπάντμιντον)Πρωταθλήτρια Ελλαδος στο άθλημα της αντπτέρισης (μπάντμιντον)Πρωταθλήτρια Ελλαδος στο άθλημα της αντπτέρισης (μπάντμιντον)Πρωταθλήτρια Ελλαδος στο άθλημα της αντπτέρισης (μπάντμιντον)