Ανακοινώσεις, Γυμνάσιο - Λύκειο, Επιτυχίες

Υψηλές επιδόσεις στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021

hellenic college logo

Συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης για τις υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2021!

Το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης , ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός οργανισμός της Β. Ελλάδος, διατηρώντας για μία ακόμη χρονιά την κορυφή των επιτυχιών ,εξασφάλισε για το σύνολο των αποφοίτων του μία θέση στις καλύτερες πανεπιστημιακές σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Σε αυτήν την ιδιαίτερα απαιτητική και πρωτόγνωρη για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα σχολική χρονιά με την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων λόγω της πανδημίας Covid-19 και την τηλεκπαίδευση ως κυρίαρχο τρόπο επαναλειτουργία τους , οι μαθητές και οι μαθήτριές μας με τις υψηλές βαθμολογικές επιδόσεις που πέτυχαν , απέδειξαν πως δεν υπάρχουν εμπόδια.

Το Ελληνικό Κολλέγιο με τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, τη διαρκή εκπαιδευτική υποστήριξη, την αδιάκοπη προσπάθεια για την επιτυχία καθώς και την ποικιλία των τεχνολογικών μέσων εμπέδωσης των μαθημάτων, στάθηκε κοντά στους μαθητές του και τις μαθήτριές του με επιμονή , υπομονή και γνήσιο παιδαγωγικό ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας λοιπόν για τη μεθοδικότητα , την επιμονή και την ηθική εμπέδωση του ομηρικού «αἰὲν ἀριστεύειν καὶ ὑπείροχον ἔμμεναι ἄλλων».