Ανακοινώσεις, Γυμνάσιο - Λύκειο, Δημοτικό, Νηπιαγωγείο, Τα Νέα μας

Έναρξη Εγγραφών για το σχολικό έτος 2024-2025

Για περισσότερες από έξι δεκαετίες, το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης χαράσσει τον δρόμο της εκπαίδευσης, αφήνοντας το ανεξίτηλο σημάδι της στην εκπαιδευτική κοινότητα. Με 67 χρόνια πείρας, ο εκπαιδευτικός οργανισμός μας συνεχίζει να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, στηρίζοντας την ανάπτυξη και την εξέλιξη των μαθητών και των μαθητριών του.

Το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης ξεχωρίζει για την ποιοτική εκπαίδευση που παρέχει, ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη και την προσωπική ανάπτυξη των μαθητών του. Με μια πλούσια παράδοση στον τομέα της εκπαίδευσης, το κολλέγιο αναζητά συνεχώς νέες μεθόδους και προσεγγίσεις που θα ενισχύσουν την εκπαιδευτική εμπειρία των μαθητών του.

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι οι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος (2024-2025) έχουν ξεκινήσει. Το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης υποδέχεται με χαρά νέους μαθητές και οικογένειες που επιθυμούν μια εκπαιδευτική εμπειρία που υπερβαίνει τα όρια του συμβατικού.

Με την πρωτοποριακή μας προσέγγιση στην εκπαίδευση, το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης δεσμεύεται να προετοιμάσει τους μαθητές του για τις προκλήσεις του μέλλοντος. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα σπουδών, εκπαιδευτικό προσωπικό που εμπνέει και σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία.

 

Εάν αναζητάτε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη διαπραγμάτευση, τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη της προσωπικότητας, το Ελληνικό Κολλέγιο είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς. Ελάτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με την εκπαιδευτική μας κοινότητα και να δώσετε στο παιδί σας το δώρο της εκπαίδευσης που θα το στηρίξει σε κάθε βήμα του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να εξασφαλίσετε τη θέση του παιδιού σας στο Ελληνικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην κοινότητά μας και να μοιραστούμε μαζί σας το ταξίδι της γνώσης και της ανάπτυξης.


Σχετικά Άρθρα