Γυμνάσιο - Λύκειο, Επιτυχίες

100% επιτυχία στις εξετάσεις Β2 του αυστριακού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας της γερμανικής γλώσσας ÖSD

Με ιδιαίτερη χαρά, το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης συγχαίρει τους μαθητές/-τριές του για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στις εξετάσεις πιστοποίησης της γερμανικής γλώσσας του αυστριακού φορέα πιστοποίησης γλωσσομάθειας ÖSD. Οι εν λόγω εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν τις περιόδους Μαΐου-Ιουνίου και Σεπτεμβρίου με τους μαθητές/-τριές μας να συγκεντρώνουν, υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης καθηγήτριας κυρίας Χωλίδου, το ποσοστό επιτυχίας 100% στο επίπεδο Β2!

Πιο αναλυτικά, άριστες βαθμολογίες παρατηρήθηκαν στην παραγωγή προφορικού λόγου από τους μαθητές/-τριες: Κανακούδη Μαρία-Ανθή, Μαντούδη Μαρία, Νικολάου Κυριάκο, Πετροπούλου Ευγενία και Τσότσου Σοφία, οι οποίοι απέσπασαν τον βαθμό 30/30. Επίσης, η μαθήτρια Γάτσου Όλγα στην παραγωγή γραπτού λόγου συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία 30/30.

Εξίσου, θερμά συγχαρητήρια δίνονται σε όλους τους μαθητές/-τριες που συμμετείχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση των πτυχίων τους. Οι επιτυχημένες επιδόσεις τους έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, συνυπολογίζοντας τις συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία, με το Ελληνικό Κολλέγιο να στέκεται αντάξιο των προσδοκιών και να παρέχει άριστες εκπαιδευτικές υπηρεσίες στους μαθητές/-τριές του.