Αθλητισμός, Γυμνάσιο - Λύκειο, Εκδηλώσεις, Επιτυχίες, Τα Νέα μας

Υποδοχή Πρωταθλητών στο Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε μια θερμή και συγκινητική εκδήλωση υποδοχής για τους μαθητές μας που επέστρεψαν από το Μακάο της Κίνας, όπου συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ και κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, συμπεριλαμβανομένων επισήμων, καθηγητών, γονέων και φίλων, οι οποίοι ήρθαν για να συγχαρούν και να τιμήσουν τους μαθητές μας για τη συγκλονιστική επιτυχία τους. Οι πρωταθλητές μας έγιναν δεκτοί με θερμά χειροκροτήματα και επευφημίες, σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και περηφάνιας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απευθύνθηκαν χαιρετισμοί, που εξέφρασαν συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την κορυφαία τους διάκριση και ευχές για ένα λαμπρό μέλλον. Συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του Γραφείου του Πρωθυπουργού Γιάννης Παπαγεωργίου, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Κόπτσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γουτίκας, ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, η Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Κούλα Γιαννακίδου και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιάννης Τσουμής.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία της ιδιοκτήτριας του σχολείου μας Σταυρούλας-Αιμιλίας Φουντά και ακολούθησε ένα μικρό γεύμα προς τιμήν των πρωταθλητών μας.

 

Highlights υποδοχής:

 

Φωτογραφίες: