Ανακοινώσεις, Γυμνάσιο - Λύκειο

Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης για Συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023

hellenic college logo

Όλοι οι υποψήφιοι (ΜΑΘΗΤΕΣ και ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ) που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλλουν στο Λύκειο την Αίτηση – Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Με ανακοίνωση του το Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων:

https://www.minedu.gov.gr/news/54075-29-11-22-ypovoli-aitisis-dilosis-gia-symmetoxi-stis-panelladikes-eksetaseis-ton-gel-i-epal-etous-2023

όρισε την προθεσμία υποβολής για φέτος από:

Τρίτη 29-11- 2022 ως και Δευτέρα 12-12-2022

για ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ). Η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Ο υποψήφιος (ΜΑΘΗΤΗΣ ή ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ) μπορεί να προμηθεύεται την Αίτηση – Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του είτε από το διαδίκτυο, είτε από το Λύκειό μας. Στη συνέχεια θα συμπληρώνει την Αίτηση – Δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και θα προσέρχεται στο Λύκειό μας, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της. Το σχετικό έντυπο και οι οδηγίες συμπλήρωσης αναρτήθηκαν στο link του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων:

https://www.minedu.gov.gr/geniko-lykeio-m/gel-aitisi-panel

Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων παραθέτουμε παρακάτω όλα τα απαραίτητα αρχεία (link):

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ_Υποβολή_Αίτησης_Δήλωσης_ΓΕΛ_2023

ΑΡΧΕΙΟ_ΟΔΗΓΙΕΣ_Α-Δ_ΓΕΛ_2023

ΠΙΝΑΚΑΣ_ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ_ΓΕΛ_2023

Α-Δ_ΓΕΛ_1_σελίδα_για_υποβολή_2023

Α-Δ_ΓΕΛ_για_3_ΜΟΥΣΙΚΑ_ΓΕΛ_1_σελίδα_για_υποβολή_2023

ΑΡΧΕΙΟ_ΜΟΥΣΙΚΑ_ΟΡΓΑΝΑ_ΓΕΛ_ΕΠΑΛ_2023