Γυμνάσιο - Λύκειο, Τα Νέα μας

Το Γυμνάσιο του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη σε ένα πνεύμα ενότητας, χαράς και κοινωνικής σύνδεσης!

Οι μαθητές μας μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, μετά από τις εκπαιδευτικές τους επισκέψεις, αποφάσισαν να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στην παραδοσιακή αποκριάτικη εορτή. Επισκέφθηκαν το κτήμα Περέκ και διασκέδασαν όλοι μαζί με χορό και δραστηριότητες που ενίσχυσαν την ομαδικότητα και την αλληλεπίδραση.

Η εμπειρία αυτή δεν ήταν απλά μια ακόμη εορταστική συγκέντρωση, αλλά μια ευκαιρία για τους μαθητές να ενισχύσουν τους δεσμούς τους και να δημιουργήσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις.

Είναι σημαντικό για εμάς να προωθούμε μια ολιστική εκπαιδευτική εμπειρία, που περιλαμβάνει όχι μόνο την ακαδημαϊκή ανάπτυξη αλλά και τη δημιουργία μιας κοινότητας που υποστηρίζει και εμπνέει.

Μετά από αυτήν την υπέροχη εμπειρία, οι μαθητές μας επιστρέφουν στις τάξεις τους με πλούσιες εμπειρίες, νέες φιλίες και ένα αίσθημα κοινότητας που θα τους συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής τους πορείας.