Πρόγραμμα Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Β και Γ Γυμνασίου

Αγαπητοί Γονείς και Μαθητές,

Τα εξ αποστάσεως μαθήματα σύγχρονης διδασκαλίας ξεκινούν για τη β΄ και τη γ’ Γυμνασίου την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020. Παρακαλούμε να ενημερωθείτε από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης που επισυνάπτεται.

Υπενθυμίζουμε ότι το παρόν πρόγραμμα εξ αποστάσεως διδασκαλίας λειτουργεί παράλληλα με την υποστήριξη διδασκαλίας για όλες τις τάξεις των εκπαιδευτηρίων μας που πραγματοποιείται από την πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης e – collegio.

Τα μαθήματα αυτά θα διαρκέσουν οπωσδήποτε μέχρι τις 10 Απριλίου 2020 και θα παραταθούν εφόσον – και για όσο διάστημα – αποφασίσει σχετικά το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης B’ και Γ’ Γυμνασίου

Εικονικές τάξεις καθηγητών (σύνδεσμοι)

 

Είναι επιβεβλημένο, οι μαθητές πριν να συνδεθούν στις εικονικές τάξεις των μαθημάτων, να διαβάσουν πρώτα τον οδηγό μαθητή για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση:

Οδηγός(pdf)

Επίσης είναι πολύ σημαντικό, οι μαθητές να δηλώνουν τα πραγματικά τους στοιχεία (Όνομα και Επίθετο) και όχι ψευδώνυμα κατά τη δημιουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα Webex, ώστε να μπορεί να γίνεται η απαραίτητη ταυτοποίησή τους από τους καθηγητές πριν την είσοδό τους στις εικονικές τάξεις.
Σε περίπτωση που η ταυτοποίηση των στοιχείων τους δεν είναι εφικτή δεν θα τους επιτρέπεται η παρακολούθηση του μαθήματος.


Σχετικά Άρθρα