Γυμνάσιο - Λύκειο, Επιτυχίες, Επιτυχίες

Μεγάλη διάκριση στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Μαθηματικών EMC

Υπ. Καθηγητής: Βαγιωνάς Ιωάννης (Μαθηματικός)

Μεγάλη επιτυχία του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης. Η μαθήτρια της Α’ λυκείου Βασιλοπούλου Αλεξάνδρα κατέκτησε Honourable mention, εύφημο μνεία στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Μαθηματικών EMC European Mathematical Cup. Να τονίσουμε ότι παρά το όνομα του διαγωνισμού οι συμμετοχές ήταν από όλο τον κόσμο καθώς έλαβαν μέρος παιδιά από Αμερική, Αυστραλία, Ινδονησία κλπ. Η Αλεξάνδρα παρά το νεαρό της ηλικίας της διακρίθηκε ανάμεσα σε παιδιά μεγαλυτέρων τάξεων.
Το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις επιτυχίες και διαδικτυακά. Η Βασιλοπούλου Αλεξάνδρα μέσω διαδικτυακών μαθημάτων προετοιμασίας με τον καθηγητή του σχολείου μας Βαγιωνά Ιωάννη κατάφερε αυτή τη μεγάλη επιτυχία για την ίδια και το σχολείο μας. Να σημειώσουμε ότι η Αλεξάνδρα κατέκτησε πέρσι χάλκινο μετάλλιο στον πανελλήνιο διαγωνισμό “Αρχιμήδης” της Ελληνικής μαθηματικής εταιρείας.
Το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης συνεχίζει δυναμικά, σε αυτές δύσκολες συνθήκες, παρέχοντας στους μαθητές και τις μαθήτριές του το μέγιστο ώστε αυτοί να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια μιας ολοκληρωμένης παιδείας.