Εκδηλώσεις

Πρόγραμμα Φιλαναγνωσία για τους μαθητές του Νηπιαγωγείου

Γνωριμία με συγγραφείς στο πλαίσιο του προγράμματος Φιλαναγνωσίας για τους μαθητές του Νηπιαγωγείου, της Α’ και Β’ τάξης του Δημοτικού του Ελληνικού Κολλεγίου.

Οι μικροί μας μαθητές του Νηπιαγωγείου, καθώς και οι μαθητές και μαθήτριες της Α’ και Β’ τάξης του Δημοτικού μας σχολείου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις συγγραφείς του βιβλίου «Και γιατί να πάω σχολείο;» Ζαφειρούλα Μυλωνά και Κατερίνα Σουσαμίδου. Οι συγγραφείς παρουσίασαν με διαδραστικό και πολύ ευχάριστο τρόπο το βιβλίο τους και ενθουσίασαν τους μαθητές και τις μαθήτριες που τις παρακολουθήσαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Το βιβλίο είναι ένα παραμύθι που μέσα από μια όμορφη ιστορία δίνει την απάντηση στα παιδιά που αναρωτιούνται γιατί πρέπει να πηγαίνουν στο σχολείο. Τονίζει τον σημαντικό ρόλο που παίζει το σχολείο τόσο στη γνωστική ανάπτυξη κάθε παιδιού αλλά και στην κοινωνικοποίηση, τη συνεργασία, τη συνύπαρξη, δίνοντας παράλληλα και οικολογικό μήνυμα. Την εικονογράφηση του βιβλίου έχει κάνει η Λιάνα Δενεζάκη.Πρόγραμμα Φιλαναγνωσία για τους μαθητές του ΝηπιαγωγείουΠρόγραμμα Φιλαναγνωσία για τους μαθητές του ΝηπιαγωγείουΠρόγραμμα Φιλαναγνωσία για τους μαθητές του ΝηπιαγωγείουΠρόγραμμα Φιλαναγνωσία για τους μαθητές του ΝηπιαγωγείουΠρόγραμμα Φιλαναγνωσία για τους μαθητές του Νηπιαγωγείου