Γυμνάσιο - Λύκειο, Επιτυχίες, Επιτυχίες, Τα Νέα μας

Οι Πρώτοι των Πρώτων με βαθμολογίες καθαρό 20 στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 στο Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

Πανελλαδικες επιτυχιες-Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης- Πρώτοι των Πρώτων

Με υπερηφάνεια συγχαίρουμε τη μαθήτριά μας Βασιλοπούλου Αλεξάνδρα και τον μαθητή μας Ψυχαράκη Ελευθέριο, που σε μαθήματα μεγάλης δυσκολίας απέδωσαν το απόλυτο άριστα.

 Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την εξαιρετική επιτυχία των μαθητών μας, Βασιλοπούλου Αλεξάνδρα και Ψυχαράκης Ελευθέριος-Παναγιώτης, στις πανελλαδικές εξετάσεις 2024. Οι μαθητές μας κατέκτησαν την κορυφή και αναδείχθηκαν στους πρώτους των πρώτων στην Ελλάδα με τις υψηλές τους βαθμολογίες, επισφραγίζοντας έτσι την σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους στη μάθηση.

Μέσα από συλλογική προσπάθεια, το σχολείο μας καταφέρνει να αναδείξει το δυναμικό των μαθητών μας και να τους καθοδηγήσει στην επίτευξη των στόχων τους. Οι εκπαιδευτικοί μας προσφέρουν ένα υποστηρικτικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον, εφαρμόζοντας σύγχρονες διδακτικές μεθόδους και καινοτόμες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, θέτοντας ως προτεραιότητα την κατάκτηση των στόχων κάθε μαθητή.

Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς, των οποίων η υποστήριξη και καθοδήγηση αποτελούν θεμέλιο για την επιτυχία των παιδιών τους. Η συνεργασία μεταξύ σχολείου και οικογένειας είναι καθοριστικής σημασίας και αποτελεί βασικό παράγοντα στην πορεία προς την ακαδημαϊκή αριστεία.

Η επιτυχία των μαθητών μας στις πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι μόνο η κορύφωση μιας εκπαιδευτικής πορείας, αλλά και η απαρχή νέων, ακόμα μεγαλύτερων επιτευγμάτων.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις!

 

Βασιλοπούλου Αλεξάνδρα – 19.540 Μόρια

Πεδίο: Επιστήμες Υγείας και Ζωής

Βιολογία: 20
Φυσική: 20
Χημεία: 20
Έκθεση: 17,7

 

Περισσότερες πληροφορίες για την πορεία της Αλεξάνδρας: 

Η μαθήτρια του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, Βασιλοπούλου Αλεξάνδρα, στους πρώτους των πρώτων στις πανελλαδικές εξετάσεις 2024

Ψυχαράκης Ελευθέριος-Παναγιώτης – 19.180 Μόρια

Πεδίο: Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες

Φυσική: 20
Χημεία: 20
Μαθηματικά:19
Έκθεση: 16,9

 

Περισσότερες πληροφορίες για την πορεία του Ελευθέριου: 

Ο μαθητής του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, Ψυχαράκης Ελεθεύριος, στους πρώτους των πρώτων στις πανελλαδικές εξετάσεις 2024

 

 


Σχετικά Άρθρα