Αρχείο Διακρίσεων

Περισσότερες Διακρίσεις
 
2017-10-10

Διάκριση σε Διεθνή Διαγωνισμό

Το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης συγχαίρει τους μαθητές του Λαζόπουλο Ιωάννη και Λαζόπουλο Κριλώβ Αλέξανδρο, για τις διακρίσεις τους στο διεθνή διαγωνισμό International Children's Olympics of Performing Arts «Golden Laurel 2017»/Festival of Culture and Arts «Little Miss and Little Mister United World 2017».

Συγχαρητήρια στον Λαζόπουλο Ιωάννη, μαθητή της Β’ Λυκείου, που κέρδιζε 2 βραβεία: ‘WINNER SILVER PRIX MISTER WORLD 2017’ και ‘GRAND PRIX INTERNATIONAL TALENT’, για το ταλέντο του στο τραγούδι και τη μακροχρόνια πρόσφορα του στο κοινωνικό έργο του ECO project.

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στον Λαζόπουλο Κριλώβ Αλέξανδρο, μαθητή της β’ γυμνασίου, για το βραβείο ‘GOLD WINNER INTERNATIONAL TALENT 2017’, ο οποίος συμμετείχε στο φεστιβάλ με τη μελωδία Πάρε ένα κοχύλι από το Αιγαίο με τρομπέτα.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, στο Βασιλικό Θέατρο (σκηνή Μελίνα Μερκούρη), στις 18:00 μ.μ.). Αξίζει να τονιστεί ότι ήταν εξαιρετικά απαιτητικός με 80 συμμετέχοντες από 30 χώρες. Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν φυσικά και η Ελλάδα, που ανέδειξε 10 νικητές και νικήτριες.

Μικροί εκπρόσωποι από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στην Ολυμπιάδα / Φεστιβάλ για να ενισχύσουν τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των χωρών τους, να εξοικειωθούν με την πολιτιστική κληρονομιά του κόσμου, για να δείξουν το ταλέντο τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια προσπάθεια συμβίωσης πάνω στον πλανήτη μας.

Η διοργάνωση διεξάγεται υπό την Αιγίδα των

- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
- ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
- ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
- ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΘΒΕ


Διάκριση σε Διεθνή Διαγωνισμό

Διάκριση σε Διεθνή Διαγωνισμό

Διάκριση σε Διεθνή Διαγωνισμό

Διάκριση σε Διεθνή Διαγωνισμό

Διάκριση σε Διεθνή Διαγωνισμό