Αρχείο όλων των Νέων

Περισσότερα Νέα
 
2018-06-19

Βραβεία λογοτεχνίας

Τριπλή βράβευση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Περιβαλλοντικής Ιστορίας που διοργάνωσε η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.

Η συμμετοχή των μαθητών σε τέτοιου είδους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς τους ενθάρρυνει να προχωρήσουν από την ανάγνωση και απόλαυση λογοτεχνικών έργων στην λογοτεχνική δημιουργία και γενικότερα στη διεύρυνση της επαφής τους με την τέχνη. Οι μαθητές ξεχώρησαν για τη γραφή τους και με τη συμμετοχή τους και τη βράβευσή τους έκαναν περήφανο το σχολείο τους.

Ειδικότερα:

Στις μαθήτριες του Γυμνασίου του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, Βασιλική Παπλωματά και Μαρία Βαργεμέζη, απονεμήθηκε το Βραβείο Φαντασίας, Δημιουργικότητας και Πρωτοτυπίας και το Βραβείο Ζωντάνιας Λόγου και Πλούσιου Λεξιλογίου. Υπεύθυνη συντονιστής εκπαιδευτικός η κ. Λιάνα Παπαδιαμαντοπούλου.

Στους μαθητές του Γυμνασίου του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, Γεωργία-Μαρία Λαμαζάκη, Ελισάβετ Νικολαϊδου, Μαρία-Ειρήνη Παπαγιάννη, Μαρία Παπαμιχαλάκη, Βασιλική Σαπαντζή, Σοφία Σκουλή, Καλλιόπη Τσόγκα, Αρίστη Φωτιάδου, Στυλιανή-Ιωάννα Χατζάκη, Αναστασία Χατζηκυριακίδου, απονεμήθηκε το Βραβείο Φαντασίας, Δημιουργικότητας και Πρωτοτυπίας. Υπεύθυνη συντονιστής εκπαιδευτικός η κ. Ιωάννα Καραμανλίδου.

Στη μαθήτρια του Γυμνασίου του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, Μαριάννα Πέιου, απονεμήθηκε το Βραβείο Αισιόδοξης λύσης και Μηνυμάτων Ελπίδας. Υπεύθυνος συντονιστής εκπαιδευτικός ο κ. Δημήτρης Τσιόκας.

Συγχαρητήρια στους νικητές!